Adem In Balans


Hoe we ademen en in hoeverre we daar bewust van zijn is van grote invloed op ons dagelijkse functioneren en onze prestaties. Zo ook bij het paardrijden. Het is van grote invloed op onze houding, balans, ontspanning, kracht, energielevel, het niveau van onze spierspanning , hoe we omgaan met spanning en bovendien hoe we daarvan snel kunnen herstellen.


Er valt veel over ademen te leren en te ervaren en hoe het toepasbaar is in het paardrijden en ons dagelijks leven. Tijdens deze training leer je wat adem met je doet en wat het kan opleveren. Ook hoe je het toe kan passen en trainen. Voor ieder individu kan dat wat anders inhouden. Je krijgt genoeg basismateriaal en kennis mee om zelf mee te kunnen oefenen en toe te kunnen passen.


De oefeningen zijn gericht op het bewust ademen, uithoudingsvermogen en kracht. En uiteraard staan er enkele ademoefeningen op het programma die gericht zijn op ontspanning en ontspannen bewegen.


De ademtraining is een waardevol „doe” programma waarbij je niet veel stil zal zitten. Het gaat veel om „doen” en „ervaren” hetgeen je mee kan nemen naar de dagelijkse praktijk. Bovendien is het leuk en uitdagend en is er aandacht voor ieders individuele wensen en vragen.


Deze training wordt gegeven door Marcel Slomp, een expert met meer dan 20 jaar ervaring in dit vakgebied.


Antoinette Grijpstra training en instructie - RuiterBalansCentrum - KVK 73479640 - De Maat 25 7707RM Balkbrug - Privacyverklaring - Algemene voorwaarden