AntoinetteMijn naam is Antoinette Grijpstra. Samen met mijn vriend Robert Vloedgraven woon ik in Balkbrug. Het houden en trainen van paarden is mij van jongs af aan al met de paplepel ingegoten. Waar we vroeger met de pony's vooral sprongen en samengesteld reden is de focus nu gelegd op de dressuursport. Naast onze eigen paarden rijd ik ook paarden van anderen, van net zadelmak tot en met Z-niveau, onder het zadel en aangespannen. Daarnaast geef ik zowel prive- als verenigingslessen, geef ik les bij de KNHS, verzorgen we regelmatig shows en fokken we kleinschalig bij huis.


In de overgebleven uren ben ik graag aan het tekenen en schilderen. Ik maak zowel werk in opdracht als vrij werk en ja..., ook dit keer weer voornamelijk paarden, maar ook huisdieren, wildlife enz.


Een hele nieuwe uitdaging is het lesgeven op de simulator, de meest uitgebreide van dit moment èn de enige in Nederland! Dit perfect opgeleide paard leert je je eigen lichaam beter onder controle te houden, de juiste spiergroepen te gebruiken, recht te richten èn zorgt voor een betere balans en coördinatie. Daarbij is dit paard 100% betrouwbaar, dus ook ideaal om je angsten in het zadel opzij te zetten. Super leerzaam dus!Antoinette Grijpstra training en instructie - RuiterBalansCentrum - KVK 73479640 - De Maat 25 7707RM Balkbrug - Privacyverklaring - Algemene voorwaarden