Antoinette


Ik ben Antoinette. sinds 01-07-2022 ben ik de trotse eigenaresse van het RuiterBalansCentrum. Na een tiental jaren van fijne samenwerking met Helen Roestenburg, kreeg ik de kans het bedrijf over te nemen. Een kans die ik niet kon laten liggen! Het houden en trainen van paarden is mij met de paplepel ingegoten. Als 3e generatie in de lijn geniet ik elke dag van de paarden om mij heen. Zowel de sport als de fokkerij wekken mijn interesse. Met eigen fokproducten naar het hoogst haalbare doel toewerken is een lange, maar oh zo mooie weg.

Ze leren begrijpen, zien ontwikkelen en merken dat ze daardoor extra hun best voor je doen geeft de meeste voldoening. Het delen van deze passie is minstens net zo belangrijk voor mij. Anderen zien groeien als combinatie, het plezier wat het rijden met zich meebrengt, leren wat lichtheid en gedragenheid is, leren in "the flow" te komen... zoveel mooie dingen om te delen! Ik ben erg blij en dankbaar met een klein, maar fantastisch team om mij heen. Ieder met zijn of haar eigen kwaliteiten. Ook al lijkt paardensport soms erg individueel, zonder fijne mensen om je heen, ben je nergens!

"It's not about being your best, it's about being better then you were yesterday"


Antoinette Grijpstra training en instructie - RuiterBalansCentrum - KVK 73479640 - De Maat 25 7707RM Balkbrug - Privacyverklaring - Algemene voorwaarden