Manon


Ik ben Manon Ruitenberg, woonachtig in Nieuwleusen. Ik heb mijn opleiding van Landstede sport, bewegen en gezondheid afgerond. Hieronder vind je een kort verhaaltje over wat ik doe en wat ik hierin belangrijk vind.

Mijn twee grote passies zijn paarden en het helpen van mensen. Ik train paarden voor klanten, geef paardrijlessen, bootcamp trainingen en geef fysiek/mentale coaching.

Als ECO-coach ben ik bezig met fysiek en/of mentale trainingen. Tijdens het geven van mijn trainingen pas ik altijd het mentale aspect toe. Om zo naast je spieren ook je brein te kunnen trainen.

Ik vind het leuk om mensen te helpen om zowel fysiek als mentaal fitter te worden. Ik ben veel in contact met ruiters, voor hen is balans en coördinatie erg belangrijk, maar uiteraard is dit belangrijk voor iedereen. Vandaar dat ik in mijn trainingen ook de aspecten balans, coördinatie en reactievermogen verwerk.

Bij de bootcamp trainingen van het RuiterBalansCentrum kan ik deze aspecten goed behandelen. Ik vind het leuk om de ruiters te begeleiden met het behalen van hun doelstellingen, ook vind ik het belangrijk dat iedereen op zijn eigen niveau mee kan doen en plezier ervaart.

Je comfortzone voelt veilig en gemakkelijk, maar wil je jezelf blijven ontwikkelen en wil je dat je groeit, dan is het nodig om buiten je comfortzone te stappen. Graag willen we dat alles in één keer goed gaat, zonder fouten te maken. Als je iets in één keer goed kunt, dan leer je niet, dan was het te makkelijk voor je. Ga de uitdaging aan, leer en geniet van het proces!


Antoinette Grijpstra training en instructie - RuiterBalansCentrum - KVK 73479640 - De Maat 25 7707RM Balkbrug - Privacyverklaring - Algemene voorwaarden